Bij Espressobar Kopi Soesoe kun je terecht voor ontbijt, lunch, specialty koffietjes met huisgebakken lekkers en akoestische muziek met een biertje of een espresso martini. De koffiebonen komen van Manhattan Coffee Roasters en Schot Koffie, a.k.a. twee koffiebranders uit Rotterdam. Achter in de zaak is een mini-podium waar live muziekoptredens worden gegeven en met mooi weer is het hier fijn zitten op het terras aan het bruisende Deliplein.

Indonesische koffie

Ik heb hier mijn eerste Indonesische koffie gedronken, oftewel een Kopi Soesoe. Letterlijk betekent dit koffie met melk, de melk is gecondenseerd en er zit kardemom in. Als je de melk losroert ontstaat er een hemels geheel. Heb je de Indonesische smaak te pakken? Ga dan ook meteen voor een Kopi Soesoe toastie met pindakaas, sambal, kaas, ananas, banaan en kiemgroenten. Er staat ook een Kopi Soeose cheesecake op de kaart…

Sumatraweg 15, Rotterdam (Katendrecht) | website

Klik hier voor meer tips in Rotterdam-Feijnoord, hier voor alle Rotterdam. En hier voor tips in Zuid-Holland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply