Ao Bar is mijn favoriete koffiezaak in Amsterdam-west. Ao betekent ‘blauw’ in het Japans, vandaar dat het knusse zaakje in deze kleur baadt. Ao is minimalistisch ingericht, enkele manga poppen geven wat extra kleur. Naast esthetisch prettig voor het oog is hier de ook koffie heerlijk en in de vitrine liggen allerlei zalige baksels te pronken. De matcha marble cake is een aanrader, maar ik ben vooral fan van het bananenbrood! Zin in wat zoets? Ga dan voor een cookie of voor bonbon van Lait de Choco. Tip van Trees: deze chocolatier heeft een winkel op de Czaar Peterstraat 118.

Liefde voor de kimchi tosti

Ao is ook een prima spot voor lunch. Er staan vijf soorten sandwiches op de kaart. Ik heb de kimchi tosti geprobeerd en vind dit een dikke aanrader en je kan er desgewenst een biertje bij bestellen. Iets te vieren Ga dan voor een feestelijke cocktail. Klik hier voor een korte video over Ao bar.

Van Hallstraat 97, Amsterdam-West | website

Klik hier voor nog meer fijne koffietentjes in Amsterdam.

Klik hier voor nog meer tips in de Staatsliedenbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply