Koffiebar ‘Ccino is een fijn tentje in Brielle voor ontbijt, lunch en uiteraard koffie met een taartje. Op de menukaart vind je pannenkoeken, pizza, panini’s en tosti’s met allerlei soorten beleg. Vooral de PowerTosti met nepkip, pindakaas, nepkaas en sriracha spreekt me erg aan. Deze is er ook in een ‘normale’ variant te verkrijgen. Sowieso mooi dat er veel vega en vegan opties zijn!

Heerlijke koffie

Wij zijn hier voor een koffietje met wat zoets om even een bodempje te leggen voordat we naar het Historisch Museum Den Briel gaan. De koffiebonen zijn van Manetti, dit is pure espressokoffie met een typisch Noord Italiaanse smaak.

Turfkade 31, Brielle | website

Klik hier voor meer tips in Brielle. En hier voor alle tips in Zuid-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply