NederlandUtrecht (Provincie)Vinkeveen

Koffiehuis De Goede Morgen aan de Vinkeveense Plassen

Koffiehuis De Goede Morgen ligt aan de Vinkeveense Plassen, tussen Abcoude en Vinkeveen. De buitenkant van het tentje oogt strak en modern, maar binnen heeft het een fijne jaren 70 vibe. De tuin heeft verschillende zitplekken. Zo kun je plaatsnemen op het terras, op het gras tussen de bloemen, of in een ruïne van een oud boerderijtje (ja echt waar). Doordeweeks krijgt Koffiehuis De Goede Morgen hulp in de keuken en in de bediening van een aantal jongeren met een verstandelijke of lichamelijke beperking.

Er wordt hier gewerkt met biologische en lokale producten

Je bent hier aan het juiste adres voor ontbijt en lunch. Of kom langs voor koffie met een huisgemaakt taartje. Wij zijn hier voor de lunch tijdens ons verblijf bij Tuinhotel Tralala. Ik ga voor de ‘witte wolk bammetjes’ met witte bonen aïoli, courgette, kiemgroenten en gepickelde radijs. De Vriend gaat voor een pittige tosti met jalapeno’s. De huisgemaakte limonades zijn hier btw ook top!

Vinkenkade 75, Vinkeveen (Vinkeveense Plassen) | website

Klik hier voor nog meer tips in Vinkeveen en hier voor alle tips in Utrecht.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply