AmsterdamDen Haagfood & beverageLifestyleRotterdamTip van TreesUtrecht

Boek de Hendrick’s Gin Cocktail Walk voor je Valentijn

Verras je Valentijn in het weekend van 12 en 13 februari met kaartjes voor de Cocktail Walk van Hendrick’s Gin in Amsterdam. De tour is inclusief een Cocktail Date Night Map met hierop een speciaal uitgestippelde route die je langs drie van de beste cocktailbars in Amsterdam leidt. Op de kaart staan ook vragen om je date (beter) te leren kennen. 

De lekkerste Gin & Tonics 

Bij iedere bar kun je kiezen tussen twee cocktails met Hendrick’s Gin en er is een alcoholvrije variant. Wees niet bang dat de Gin & Tonics gaan vervelen, want de cocktails zullen bij iedere bar gegarandeerd verrassend zijn. Tijdens het drinken van je love cocktail kun je ook een (romantisch) spelletje spelen met je date. Bij iedere bar zijn zitplaatsen voor de deelnemers gereserveerd.

Ticketinfo

Met een all inclusive ticket (€ 24,95) krijg je bij iedere deelnemende bar een gratis cocktail. Tijdens de walk hoef je alleen je naam door te geven aan de barman/vrouw en hij/zij regelt de rest.

Website

Ps. nog meer liefdevolle activiteiten door het land

Op 12 februari verklaart Hendrick’s Gin de liefde in de binnenstad van Utrecht en Den Haag, en op 13 februari wordt er geflirt in Amsterdam en Rotterdam. Dit gebeurt via een straatteam dat niet alleen complimentjes uitdeelt, maar ook vouchers waarmee je 2 Hendrick’s G&T’s kan scoren voor de prijs van 1. Bij The Streetfood Club in Utrecht en Luden in Den Haag kun je zelfs terecht voor een heus food pairing diner met Hendrick’s cocktails. Good 2 know: er is hier ook een dichter aanwezig die live een liefdesbrief voor je geliefde kan fabriceren.

21 cocktailbars die mee doen aan de romantiek

Enkele van de deelnemende cocktailbars waar je extra voordelig een G&T met Hendrick’s kan bestellen tijdens het Valentijnsweekend zijn: The Five Points, The Rumah, Flying Dutchmen, Super Lyan, Law & Order, Vesper Bar, The Traveller en Ruby Rose

Nog meer cocktailbar tips? Klik hier voor de 28 tips van drankenkenner en cocktailjournalist Ingmar Voerman.

Klik hier voor meer van mijn lifestyle-tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply