AmsterdamAmsterdam CentrumBurgwallen-Nieuwe ZijdeCocktailbar

Cocktailbar Super Lyan, hotspot in Amsterdam-Centrum

Cocktailbar Super Lyan is gevestigd in een monumentaal pand (uit de 17de eeuw), midden in het historische centrum van Amsterdam. De bar is vrolijk gestyled in een jaren ’50 vibe. Zo zijn de banken rood en de barkrukken fuchsia. Boven de bar staat Syper Lyan in neon letters. Wat een knappe tent is dit!

Grappige details en heerlijke cocktails

Ik ben hier op een doordeweekse avond met een goede vriend. Er zitten een paar andere gasten in de bar. Op de menukaart zie ik een pin van een lachende banaan en een poes die door een UFO wordt opgestraald. Onze bartender heeft twee poezen-pins op het boord van z’n overhemd. Ik vind dit soort details geweldig! Als ik de bartender hiermee complimenteer krijg ik niet veel later een pin met een poes cadeau. Mega lief!

Ik geniet op deze avond van de Pearl Diver (rum based), de Bay Cosmo (vodka based) en de Clover Club Royale (gin based). We bestellen er ook wat snackjes bij. De Mac & Cheese is een aanrader.

Super Lyan Delivery

De Super Lyan Bar is momenteel gesloten i.v.m. Covid-19, maar je kan sinds kort de cocktails bestellen via Uber Eats. Lees hier meer over Super Lyan Delivery.

Nieuwezijds Voorburgwal 3, Amsterdam | website

Klik hier voor meer spots in Amsterdam waar je cocktails kan drinken.

Klik hier voor nog meer tips in de Burgwallen-Nieuwe Zijde buurt. En klik hier voor nog meer tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply