Cocktailbar Super Lyan doet sinds vandaag aan bezorging! De Super Lyan Delivery-selectie bestaat uit vier cocktails: de Lyan Mule, de Vondelpark Spritz, de Late Night Old Fashioned en de Negroni. Het cocktail bouwpakket komt met een roze kaart met hierop instructies hoe je je drankje moet maken. Ben je meer van de tutorials? Check dan de how tofilmpjes op de Insta van Super Lyan (bij IGTV). De bartenders geven de uitleg vanuit hun prive setting.

Op de foto hierboven zie je de flesjes voor een Lyan Mule cocktail. In het doorzichtige flesje zit Ketel 1 vodka (je kan natuurlijk ook je eigen vodka gebruiken) en in het kleine flesje zit de geheime Lyan Mule Mix. Er gaan twee cocktails uit dit setje. Ik kreeg ook een pin bij mijn bestelling.

Je kan de cocktails bestellen via deze link.

Klik hier voor nog meer take away / delivery tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply