AmsterdamAmsterdam WestOud-West

Koffiesalon Berry een knusse spot in Oud-West

Bij Koffiesalon Berry serveren ze koffie met huisgemaakte zoetigheden en je kan hier terecht voor een all day breakfast. Er kan gekozen worden tussen drie ontbijtvarianten: de Breakfast Berry (€ 9,25), die bestaat uit een koffie of thee naar keuze, een boterham met kaas, een croissant en een kleine verse jus. Bij de tweede optie, de Breakfast Berry Deluxe (€ 11,75), krijg je er ook nog een gekookt eitje en een grotere maat vers sap naar keuze bij en de derde optie, het Healthy Breakfast (€ 11,25), bestaat uit een koffie of thee naar keuze, yoghurt met fruit, noten en honing en een grote verse sap naar keuze.

Boterham met beleg en home made lekkers

Je kan hier ook gewoon een boterham met beleg naar keuze bestellen; de opties qua beleg zijn: vijgenjam, pindakaas, korianderhumus, kaas, of paté (Brandt & Levie). Het zuurdesem spelt brood komt van de iambe bakkerij. Het is binnen vrij klein, zeker als de tussenruimte is afgesloten, maar met warm weer maakt dit niet uit want er is een ruim terras.

Bilderdijkkade 27, Amsterdam | Maandag gesloten. Di-vr: 8:00-17:00, za-zo: 10:00-17:00 | website

Klik hier voor nog meer tips in Oud-West. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply