food & beverageLifestyleTip van Trees

Limited edition Hendrick’s gin Flora Adora

Hendrick’s presenteert een nieuwe limited editon gin: Flora Adora. De gin heeft een diep floraal boeket waaronder roos en lavendel met op de achtergrond fris-zoete frambozen. In de mond doet hij ietwat zoetig aan met zachte groene en kruidige tinten door de jeneverbes en koriander.

Achtergrondinfo

Ter info: toen William Grant & Sons in 1999 hun premium gin Hendrick’s lanceerde namen ze mevrouw Leslie Gracie (een inwoner van Yorkshire) in dienst om de meester-distilleerder te zijn en het recept te bedenken. De gins die Hendrick’s produceert worden nog steeds geproduceerd door Gracie in het ‘Gin Palace’ in Girvan in Zuidwest-Schotland. Voor Flora Adora heeft ze zich laten inspireren door bloemen en hun interactie met vlinders en bijen.  

Hoe drink je het?

Drink de Flora Adora gin met tonic (50ml gin en 150 – 200 ml tonic) en garneer met een schijfje komkommer. Houd je niet zo van bitter? Dan kan je de tonic ook vervangen door sodawater. Bijkomend voordeel van sodawater: de bloemenaroma’s komen beter tot hun recht.

Klik hier voor meer food & beverage-tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply