AmsterdamAmsterdam WestWesterpark

Mossel & Gin – Westerpark, Amsterdam-West

Bij seafood restaurant Mossel & Gin kun je genieten van allerlei heerlijkheden uit zee. De setting op het Westergasterrein is sfeervol en de G&T’s maken het geheel af.

Zes voorgerechten

De kaart is niet uitgebreid, maar dat hoeft ook helemaal niet. Want wat erop staat is allemaal enorm lekker; tenminste als je een liefhebber bent van vis- en schaal/schelpdieren. Zo kun je vooraf kiezen tussen zes voorgerechten: oesters, ceviche van coquille, kreefkroketjes, garnalenbitterballen of pulpo.

Vier hoofdgerechten

Er staan vier hoofdgerechten op de kaart: Zeeuwse mosselen met frites (dit is hun specialiteit), fish (heek) & chips, heilbot filet met frites en er is een vegan optie met artisjok, bloemkool en zoete aardappel met vadouvan en wederom frites. Leuk om te weten: ze hebben hun eigen mayo met gin gemaakt; hier zit 5% Bobby’s Dry Gin in.

Elf verschillende soorten Gin Tonics

De meest uitgebreide kaart is de Gin Tonic kaart, die uit maar liefst elf verschillende varianten bestaat! Je kan hier btw ook halve glazen bestellen.

Gosschalklaan 12, Westergasfabriek, Amsterdam | Di-do: 16:00-00:00, vr: 14:00-1:00, za: 13:00-1:00, zo: 13:00-00:00 (keuken open tot 22:30)| website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply