AmsterdamAmsterdam WestOud-West

Morgan & Mees voor ontbijt tot cocktails

Bij Morgan & Mees in Oud-West kun je genieten van ontbijt, lunch, diner en drankjes. De knappe zaak is ruim en heeft ook nog eens een serre en terras. Kom je hier in de avond dan kun je na je diner doorrollen richting de knusse bar. Het stijlvolle restaurant is licht met arty lampen aan het plafond en lekker veel kunst aan de muur.

Uitgebreide kaart met bistro-klassiekers

De menukaart is lekker uitgebreid van gezonde soep en salades tot en met kroketten en steak tartare. We zijn hier voor het diner en beginnen met een ging-tonic en finger food op het terras. Voor het diner verplaatsen we ons naar binnen. We hebben veel gesnackt bij ons apero dus ik bestel alleen een hoofdgerecht. Ik ga voor de kabeljauw met gebakken kool en een peterseliesaus. Heerlijk! Woon je niet in Amsterdam en wil je na het diner nog uitgaan in de stad of aan de bar hangen? Morgan & Mees is ook een hotel met negen kamers. Boek wel ruim van tevoren!

Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in Oud-West. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply