AmsterdamAmsterdam WestOud-West

Morgan & Mees voor ontbijt tot cocktails

Bij het knappe Morgan & Mees in Oud-West kun je genieten van ontbijt, lunch, diner en drankjes. De knappe zaak is ruim met ook een serre en terras. Na je diner kun je richting de bar waar het knus zitten is. Het diner wordt geserveerd in een stijlvolle, lichte ruimte met moderne lampen aan het plafond en kunst aan de muur. Morgan & Mees is gesitueerd in een monumentaal pand in oud-west, in de buurt van de Jordaan. Het interieur is een combi van Franse elegantie en Hollandse eenvoud, maar wel met een moderne twist.

Uitgebreide kaart met bistro-klassiekers

Op de menukaart staat voor iedereen wel wat lekkers, van gezonde soep en salades tot en met kroketten en steak tartare. We zijn hier voor het diner en beginnen met een ging-tonic en finger food op het terras. Het diner doen we binnen. We hebben veel gesnackt dus ik bestel alleen een hoofdgerecht. Ik ga voor de kabeljauw met gebakken kool en een peterseliesaus. Heerlijk!

Je kan hier ook slapen

Woon je niet in Amsterdam en wil je na het diner nog doortrekken in de stad of aan de bar. Het hotel telt negen kamers. Just saying. Boek wel ruim van tevoren!

Tweede Hugo de Grootstraat 2-6, Amsterdam | Zo-wo: 8:00:-22:00, do-za: 8:00-23:00| website

Klik hier voor nog meer tips in Oud-West. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply