Bij het knusse Box Sociaal in de Plantagebuurt, tegenover Artis, kun je terecht voor brunch, diner en borrel. Het eerste wat me hier opvalt als ik binnen stap is de tekst ‘We’re all mates here’. De eigenaren blijken uit Australië te komen. En inderdaad de Ozzie gastvrijheid voel je meteen.

Australian style brunchkaart

Van 9:00 tot 16:00 kun je alles kiezen van de uitgebreide Australian style brunchkaart. Van breakfast bowls en zoete gerechten tot en met hartige gerechten als curry met eieren, kater sandwiches en hamburgers. Ik heb hier een keertje ’s avonds gegeten met vrienden. Naast een mix van allerlei kleine snacks (Bar Shnex) ging ik voor de vis van de dag. Ze serveren hier mooie natuurwijnen, bier en cocktails. De koffie komt van een lokale koffiebrander. Medio 2023 is Box Sociaal Jordaan geopend.

Plantage Middenlaan 30, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Weesperbuurt/Plantage. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply