Restaurant Lot en de Walvis is gesitueerd in een monumentaal pand aan het water in Leiden. Eigenaresse Lot raakte in 2015, na haar wereldreis, direct verliefd op het gebouw aan de Leidse haven. Het knappe restaurant staat vol met items die te maken met haar buitenlandse avontuur. Bij Lot kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ik ben hier met een vriendinnetje voor het diner. We gaan voor de Fish Burger en de Italian Veggie met een portobello burger. Onze gerechten komen met frites. Het is hier op warme dagen heerlijk zitten op het ruime terras.

Recovery Breakfast

Lot en de Walvis is overigens ook een fijne plek voor een koffietje met taart. Wat dacht je van de vegan bounty pie, of van de passievruchten frangipane. Check ook zeker Lot’s Waterbar. En op zondag kun je hier genieten van het populaire Recovery Breakfast buffet. Een ideale spot dus om uit te brakken van je bruisende weekend.

Haven 1, Leiden | website

Klik hier voor meer tips in Leiden. En hier voor alle tips in Zuid-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply