AmsterdamAmsterdam ZuidPijp / Rivierenbuurt

Oeuf, fijn lunchtentje met een Franse vibe in De Pijp

Bij Oeuf in De Pijp speelt ei de hoofdrol en af en toe de bijrol. Het tentje, dat in een hoekpand zit, ziet eruit als een Franse bistro. Terug naar het ei: naast klassiekers, zoals Egg Florentine en Benedict, staan er ook ‘freestyle’ ei-gerechten op de kaart, zoals de Oeuf Truffle Special waarbij ei wordt gecombineerd met een crème van porcini (eekhoorntjesbrood) en truffel.

Veggie Bun & Oeuf Benedict

We zijn hier rond brunchtijd. Ik bestel de Veggie Bun. Het gerecht bestaat uit een brioche met tzatziki, gegrilde haloumi, avocado en een eitje sunny side up. Mijn gezelschap gaat voor de klassieke Oeuf Benedict.

Daniel Stalpertstraat 36, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Pijp/Rivierenbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Zuid.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply