AmsterdamAmsterdam CentrumKadijken

Restaurant Hanneke’s Boom – Centrum-Oost, Amsterdam

Dit restaurant is vooral met mooi weer een plek waar ik graag kom. Want het heeft een ruim terras aan het water waar het heerlijk zitten is. En je hebt hier altijd wat te zien; dit is namelijk een centrale locatie waar heel veel bootjes langs komen.

Menukaart

Wij komen hier voor de lunch. Ik neem de panini met gerookte kip, spek, geitenkaas, little gem en mangochutney (€ 8,50). Dit broodje is een aanrader. Mijn gezelschap gaat voor het broodje parmaham met Parmezaanse kaas, tomaat, balsamico en pijnboompitten (€ 9,50).

In de avond kun je hier terecht voor een seizoensgebonden avondmenu. Er staat sowieso altijd een vis, vlees en vega keuze op de kaart. Kijk op Hanneke’s Facebook-pagina voor het actuele menu.

Hanneke doet alleen aan reserveringen voor binnen. Op het terras is het gewoon een kwestie van aanschuiven aan de picknicktafels.

Live muziek

Elke zondagmiddag, en in de winter op woensdagavond, wordt er live muziek gespeeld. Elke vrijdag- en zaterdagavond komt een huis-DJ plaatsjes draaien. Je kan hier dus naast eten en borrelen ook muziek luisteren en dansen.

Hanneke’s Boot

Deze boot met twee verdiepingen kun je afhuren voor feesten en partijen.

Dijksgracht 4, Amsterdam | Ma-vr: 10:00-01:00, za-zo: 10:00-03:00 | website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply