Papa’s Beach House bevindt zich midden in het Haarlemmermeerse Bos. Door de unieke setting en het avontuurlijke interieur krijg ik meteen een vakantie vibe. Je kan hier terecht voor lunch, borrel en diner. Wij zijn hier met guur weer dus ik warm mezelf binnen op bij de open haard. Met mooi weer kun je chillen op het privéstrand! Bestel er een Papa’s IPA biertje bij en een zalige Redfine Burger en je waant je zo op een zonnig eiland. En ook de menukaart is avontuurlijk; de gerechten komen van over de hele wereld.

Ernest Hemmingway

Papa’s Beach House is een ode aan schrijver Ernest Hemmingway’s liefde voor avontuur, vriendschap en scherpe verhalen. Het eerbetoon begint al met de talloze prachtige zwartwit foto’s van in de entreehal. Waarvan ik er enkele eerder heb gezien op Cuba. Binnen prijken talloze hengels aan de muur en een gigantische Zwaardvis als verwijzing naar zijn boek The Old Man and the Sea. Leuk om te weten: je kan hier SUPS huren! En je krijgt een waterdicht hoesje mee voor je telefoon.

IJweg 961, Hoofddorp | website

Klik hier voor nog meer tips in de gemeente Haarlemmermeer en hier voor alle tips in Noord-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply