Van 26 februari tot 3 maart a.s. vindt de Restaurantweek van Haarlemmermeer plaats. In deze week bieden 14 lokale restaurants speciaal samengestelde menu’s en leuke kortingen aan. Van heerlijke lunches tot luxe diners in etablissementen die variëren van gezellige cafés tot unieke restaurants. Een ideaal moment dus om op culinaire ontdekkingsreis door de gemeente Haarlemmermeer te gaan! Ik ben alvast een kijkje gaan nemen bij onderstaande restaurants!

Papa’s Beach House 

Papa’s Beach House bevindt zich midden in het Haarlemmermeerse Bos. Door de unieke setting en het avontuurlijke interieur krijg je hier meteen een vakantie vibe. Je kan bij Papa’s terecht voor lunch, borrel en diner. We zijn hier met guur weer dus ik warm mezelf binnen op bij de open haard. Met mooi weer kun je chillen op het privéstrand! Bestel er een Papa’s IPA biertje bij en een zalige Redfine Burger en je waant je zo op een zonnige bestemming. En ook de menukaart is avontuurlijk; de gerechten komen van over de hele wereld. Papa’s biedt tijdens de Restaurantweek een 3-gangenervaring voor 2 personen voor de prijs van 1!

Restaurant Lieveling

Restaurant Lieveling ligt prachtig aan de Toolenburgerplas in Hoofddorp. De ruime zaak telt twee verdiepingen en is stijlvol ingericht. Je bent hier aan het juiste adres voor koffie, lunch, borrel en diner. Het restaurant is vernoemd naar de nachtvlinder Lieveling, het pand heeft namelijk de vorm van dit insect. Bij restaurant Lieveling kun je tijdens de Restaurantweek genieten van een 3-gangen diner naar keuze voor €32,50 per persoon! Normaal kosten de menu’s €45 per persoon. De actieprijs is exclusief drankjes en bijgerechten.

Restaurant Lola’s

Bij het recent geopende Restaurant Lola’s kun je zeven dagen in de week terecht voor lunch, borrel en diner. Lola’s design is modern maar wel met de gezelligheid van een huiskamer. Lola’s ligt aan de Ringvaart, bij de Kaagse plassen, en is dus ook helemaal top met de zomerse dagen. Handig om te weten: je kan bij Lola’s aanmeren en het terras ligt op het zuidwesten dus je hebt hier de hele dag zon! Tijdens de Restaurantweek krijg je 20% korting op het eten bij Lola’s!

Via de link zie je alle deelnemende restaurants. Klik snel op jouw favoriet en kijk wat zij te bieden hebben. Vergeet niet te reserveren!

Klik hier voor nog meer tips in de gemeente Haarlemmermeer en hier voor alle tips in Noord-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply