Bij het recent geopende Restaurant Lola’s kun je zeven dagen in de week terecht voor lunch, borrel en diner. Lola’s design is modern maar dan wel met de gezelligheid van een huiskamer. Lola’s ligt aan de Ringvaart, bij de Kaagse plassen, en is dus ook helemaal top met de zomerse dagen. Handig om te weten: je kan bij Lola’s aanmeren! Het terras ligt op het zuidwesten dus je hebt hier de hele dag zon!

Geweldige lunch- & borrelplanken

Wij bezoeken het kleurrijke restaurant op een regenachtige dag in februari en genieten van drie verschillende borrelplanken (vlees, vis en vega) vol lekkers. Mijn favoriet is de visplank met hierop o.a. een waanzinnig lekkere taco met tonijnsalade en Torpedo garnalen. En ook de vega plank met o.a. risottoballen en een mini kaasfondue met warme camembert is top! Ik heb btw al heel wat borrelplank voorbij zien komen, maar die van Lola’s zijn kunstwerkjes.

Bistroklassiekers

Voor de lunch is een lunchplank een aanrader, maar je kan je ook voor broodjes of salades gaan. Op de menukaart voor het diner vind je bistroklassiekers als zalm en saté van kippendijen. Voor de vegetariërs is er een risotto met paddenstoelen.

Huigsloterdijk 257, Abbenes (Haarlemmermeer) | website

Klik hier voor nog meer tips in de gemeente Haarlemmermeer en hier voor alle tips in Noord-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply