AntwerpenBelgieSint-AndriesSlapen

The Handshake House SHWAY 21 Antwerpen

The Handshake House in Antwerpen-Centrum is de nieuwste aanwinst van SHWAY. Deze design parel van 165m2 groot is gesitueerd in de bovenste drie verdiepingen van een monumentaal herenhuis. SHWAY 21 biedt slaapplek voor vijf personen en er zijn twee badkamers. Een ideale uitvalsbasis dus voor een weekendje Antwerpen met vrienden of voor een gezin.

Home away from home

SHWAY heeft ook met dit nieuwe pand weer een ‘home away from home’ gecreëerd. Het knusse keukentje is van alle gemakken voorzien met zelfs een tafeltje om met twee personen te ontbijten. Met een groter gezelschap kun je plaats nemen aan de dinertafel in de eetkamer naast de keuken. Een verdieping hoger vind je de eerste slaapkamer en de woonkamer met een giga bank en een flatscreen met chromecast. Nog een verdieping hoger vind je de master bedroom met een badkamer die zowel voorzien is van een douche als een enorm groen ligbad.

Prachtig design

SHWAY weet altijd te verrassen met een geweldig design waarbij interieur- en stylingbureau Stekkie Amsterdam wordt ingeschakeld. Werkelijk iedere verdieping is fotogeniek! En ik vind het altijd zo knap hoe SHWAY een glimlach op je gezicht kan toveren met verrassende elementen. Check in deze categorie zeker het schilderij op het toilet beneden.

Super centrale ligging

SHWAY’s Handshake House ligt in het bruisende Sint-Andries waar je veel ontbijt- en koffietentjes kan vinden (we love Bakkerij Funk). Ga erna shoppen of naar het recent heropende Museum van Schone Kunsten. Is antiek en vintage je ding? Loop dan zeker de Kloosterstraat af.

Nationalestraat 21, Antwerpen (Sint-Andries) | website

Klik hier voor meer SHWAY-locaties in Antwerpen.

Klik hier voor meer tips in Sint-Andries en klik hier voor alle tips in Antwerpen. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply