BerlijnBestemmingenDuitslandEuropa

Shiso voor hamburger met Aziatische twist in Berlijn

Shiso is de perfecte plek voor mensen die houden van burgers en van de Aziatische keuken. Geniet hier van Angus rundvlees. Of als je het helemaal Aziatisch wil, kun je ook Wagyu rundvlees bestellen. De gekruide sausjes worden in house gemaakt en ook de broodjes zijn van een speciale receptuur.

Chili Lemon Burger in dimsum mandje

Ik ga voor de Chili Lemon Burger met Angus beef, cheddar kaas, sla, augurk, tomaat, rode uit, ketchup, koriander, lime-mayo en chilisaus. Als bijgerecht krijg ik huisgemaakte frites, edamame boontjes en kimchi. Mijn hamburger komt in een rieten dimsum mandje. Leuk!

Ook vis- en vega opties

Je kan in plaats van rund ook een burger met zalm, tonijn of garnalen bestellen. En er is een vega optie met gekruide tofu en gegrilde aubergine of neem de Toad Burger met portobello paddenstoelen.

Shiso Burger heeft ook vestigingen in Hamburg, Parijs en Malmö.

Auguststrasse 29, Berlijn | Ma-za: 12:00-23:30, zo: 12:00-23:00 | website

Klik hier voor nog meer Berlijn tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply