NederlandVlissingenWalcherenZeeland

Strandhuisje op het strand van Vlissingen

Voor het ultieme vakantiegevoel kun je overnachten in een Beach House 4/5 van Largo Noordzee Resort. De strandhuisjes staan op het Nollestrand in Vlissingen, dat bekend staat als een van de schoonste stranden van Nederland. De Beach Houses hebben een open slaapzolder met een tweepersoonsbed. Door de voorkant van glas kun je vanuit je bed van het bijzondere uitzicht op zee en strand genieten. De living heeft een open keuken die is voorzien van een vaatwasser!

Ideaal voor een romantische getaway

Ik raad aan om dit strandhuisje als een romantisch uitje te boeken. Maar je kan hier ook met z’n vieren, max vijf, verblijven. Op de begane grond is nog een tweede slaapkamer met een stapelbed voor twee personen. En de bank in de woonkamer is een slaapbank. De badkamer is voorzien van een douche en toilet. De strandhuisjes zijn vanaf het voorjaar t/m de herfst (er is een elektrische kachel aanwezig) te boeken.

Website

Klik hier voor meer Vlissingentips, hier voor meer Walcherentips en klik hier voor alle Zeelandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply