DuitslandEuropaHafenCityHamburgHamburg-Mitte

StrandPauli een tropisch eilandje in HafenCity Hamburg

StrandPauli voelt als een tropisch eilandje midden in HafenCity Hamburg. Stel ik was hier op een zonnige namiddag… Dan had ik zeker plaatsgenomen in een van de vele kleurrijke lounge stoelen. Ik had m’n schoenen uitgedaan voor de ultieme beach vibe en een cocktailtje met wat snackies besteld. En dan de zon in de Elbe zien zakken. Niet meer aan doen! Deze St. Pauli-buurt – en dan vooral de Reeperbahn, met talloze trendy clubs en cafés – is ook top voor een avondje uit.

Uitgebreide kaart met heerlijk comfort food

Maar helaas, ik ben hier op een bewolkte middag en er is kans op regen. We besluiten binnen te gaan zitten, wat overigens geen straf is. De kaart is uitgebreid met vooral veel comfort gerechten als pizza’s, burgers, nacho’s en curryworsten. Maar er staan ook salades en bowls op. Ik bestel de Dock Bowl met hierin gegrilde gamba’s, basmati rijst, lokale groentjes, edamame’s en een lekkere wasabi-lime dressing.

St. Pauli Hafenstraße 89, Hamburg | website

Klik hier voor meer tips in Hamburg en hier voor alle Duitslandtips.

Voor meer tips in de regio Noord-Duitsland klik hier.

Volg je Track & Trees trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply