AmsterdamAmsterdam WestOud-West

The Breakfast Club West is een fijne golden oldie

Bij de Breakfast Club kun je terecht voor een all-day ontbijt of lunch op kosmopolitische wijze. The Breakfast Club heeft inmiddels vijf vestigingen: Bellamystraat, Haarlemmerplein, Wibautstraat,  Zuidas en Sloterdijk. Dit is de eerste vestiging die opende in 2014.

Uitgebreide menukaart

Ik was destijds gelijk fan van het vrolijke, knusse tentje met de uitgebreide menukaart. Ik ben hier eigenlijk altijd voor het ontbijt, maar je kan hier ook seizoensgebonden salades en katervoedsel bestellen, zoals de Breakfast Burger of het Mexico City-ontbijt met gebakken eieren, tortilla, cheddar kaas, jalapanos en avocado. Verder is de koffie is sterk en ze hebben verse sappen.

Bellamystraat 2-H, Amsterdam | Ma-do: 8:00-16:00, vrij-zo: 8:00-17:00 | website

Klik hier voor nog meer tips in Oud-West. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply