AzieBestemmingenChinaShanghai

The Peninsula Hotel, luxe aan de Bund in Shanghai

Het Peninsula Hotel is prachtig gesitueerd aan de historische waterkant van de Bund. Het hotel ligt op enkele minuten loopafstand van het winkelgebied. Of blijf lekker in het hotel. Want hier is ook genoeg te beleven! Ik verbleef hier in een Deluxe Garden Room met een waanzinnig fijne badkamer met bubbelbad.

Genoeg te doen in het hotel

Ga sporten in de gym of baantjes trekken in het 25-meter lange grote binnenzwembad. Meer zin om te chillen? Boek dan een massage of een spabehandeling. En bestel ook zeker een high tea. Want ik kan je verzekeren dat de high tea’s van de Peninsula onovertroffen zijn! En natuurlijk zijn er ook geweldige in house restaurants te vinden. In avond adviseer ik om een cocktailtje te drinken bij Sir Elly’s op de 14e verdieping. Op het dakterras heb een spectaculair uitzicht.

No. 32 The Bund, Shanghai | website

Klik hier voor nog meer tips in Shanghai. En klik hier voor al mijn tips in China.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply