AmsterdamAmsterdam CentrumGrachtengordel -ZuidLifestyleTip van Trees

The Wunderkammer prachtige winkel in Hotel de L’Europe

De Wunderkammer in ’t Huys van hotel De L’Europe is een atelier en winkel waar je de mooiste accessoires voor in huis vindt, van flora tot fauna. Alles is hier geïnspireerd door de wonderen die de natuur voorbrengt. Zo heb ik hier bijvoorbeeld o.a. een vaas in de vorm van een zeedruifkwal gekocht. 

Opgericht door twee meesterbloemisten & decorateurs

The Wunderkammer is opgericht door meesterbloemisten & decorateurs Florian Seyd en Ueli Signer die samen met heel veel diertjes, waaronder twee schildpadden en een kameleon, in een prachtige boerderij in Monnickendam wonen. Ze hebben elkaar leren kennen bij Menno Kroon (hier kun je terecht voor de mooiste boeketten, maar dit terzijde). The Wunderkammer is ook verantwoordelijk voor de styling van high end hotels (waaronder De L’Europe obviously) en restaurants als Ruby & Rose. Je kan The Wunderkammer ook boeken voor de styling van een event/feest.

Boeket service

The Wunderkammer is open van van donderdag t/m zaterdag. Op deze dagen wordt ook een boeket service met moois van de Wunderkammer boerderij uit Monnickendam aangeboden. Na het shoppen kun je lunchen bij de Italiaanse buurvrouw Graziella.

Nieuwe Doelenstraat 12-14 | website

Klik hier voor meer lifestyle-tips.

Klik hier voor nog meer tips in de Grachtengordel-Zuid buurt. En hier voor nog meer tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply