AmsterdamAmsterdam ZuidPijp / RivierenbuurtVega(n)

Wild and The Moon vegan café en winkel in de Pijp

Wild and The Moon is een vegan café en winkel in de Pijp. Je kan hier terecht voor een heatlhy ontbijt of lunch. Alles is 100% plantaardig, suiker- en glutenvrij en huisgemaakt. Ze maken geen gebruik van plastic.

Healthy vegan menukaart

Op de menukaart staan salades, soepjes en allerlei bowls. Ik bestel het broodje van de dag: de Bánh Mì met een soort van vegan shoarma, satésaus en frisse groenten. Ik ga ook voor een stuk chocoladetaart. Achter de recepten zit een club met chefs, voedingsdeskundigen en natuurgeneeskundigen. 

Van Woustraat 138, Amsterdam (de Pijp) | website

Klik hier voor meer vegan opties in Amsterdam.

Klik hier voor nog meer tips in de Pijp/Rivierenbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Zuid.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply