LifestyleTip van Trees

Via Sint op je Beeldscherm tóch nog een Sinterklaasfeest!

Sint op je Beeldscherm is dé oplossing om coronaproof Sinterklaas te kunnen vieren. De Sint heeft zich namelijk verdiept in de wereld van videobellen en conference calls, waardoor hij inmiddels kan Zoomen en Skypen als de beste. Dankzij deze nieuwe skills kan de goedheiligman nu dus ook ten tijde van het ‘nieuwe normaal’ een vriendelijk woordje tot eenieder spreken. En dit gewoon vanuit je eigen vertrouwde huiskamer, klaslokaal, kantoor of waar dan ook. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een telefoon, laptop of iPad.

Sinterklaas LIVE en DIRECT

Er kunnen verschillende Sint op je Beeldscherm-opties geboekt worden. Sinterklaas LIVE en DIRECT, oftewel live videobellen, is ideaal voor ouders met jonge kinderen en voor scholen. Hoe het werkt? Kies een datum (4 tot 6 december) en tijdslot. Hierna neemt het team van Sint op je Beeldscherm contact met je op om via persoonlijke details en leuke wetenswaardigheden een draaiboek te kunnen maken. De Sint kan hierdoor goed voorbereid aan zijn interactieve bezoek beginnen. In een sessie van een half uur kan de Sint – live en direct in je huiskamer of klaslokaal – een gesprek met wel zes kinderen aangaan.

Interactieve Sinterklaasviering voor grote gezelschappen  

Voor grote gezelschappen, zoals bedrijven, kan Sint op je Beeldscherm een interactief arrangement op maat aanbieden. Denk hierbij aan een quiz of bingo met de Sint als host. Een interactieve viering is naast vermakelijk ook goed voor het teamgevoel van de thuiswerkers. Desgewenst kun je via de webshop van Sint op je Beeldscherm ook tailormade (relatie)geschenken met een persoonlijke ingesproken boodschap van Sinterklaas bestellen; van een fles wijn met een custom made etiket tot en met een brievenbusbanket in verschillende smaken. De boodschap van de Sint wordt via een QR-code op de verpakking gedrukt.

Persoonlijke videoboodschap; ook voor doven en slechthorenden

Deze derde optie, de videoboodschap van Sinterklaas, is een perfecte manier om een vriend of familielid een grote glimlach te bezorgen! Schrijf zelf je boodschap, of laat hem opstellen door de Sint aan de hand van jouw input. Er is ook gedacht aan een doventolk. Want Sinterklaas is er natuurlijk voor iedereen! Om dit te onderstrepen volgt de Sint momenteel een cursus gebarentaal.

website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply