MiddelburgNederlandWalcherenZeeland

Zeeuwse Streken prachtig visrestaurant in Middelburg

Zeeuwse Streken is een prachtig restaurant in Middelburg waar je terecht kan voor lunch en diner. Zoals de naam doet vermoeden kun je hier genieten van Zeeuwse gerecht als mosselen en kraakvers seafood uit de Oosterschelde. Naast het à la carte menu kun je ook kiezen voor een 3-gangen shared dining menu. Er is ook een vegan variant. De wijn komt van De Kleine Schorre.

Ontzettend knappe zaak

Ik ben onder de indruk van het interieur van deze ruime zaak. Er zijn verschillende ruimtes die allemaal een andere uitstraling hebben. Hier ga ik snel een keertje eten. Er staat trouwens ook een kindermenu op de kaart “voor de kleine Zeeuwse gast”.

Gravenstraat 6, Middelburg (Walcheren, Zeeland) | website

Klik hier voor meer Middelburgtips, hier voor meer Walcherentips en klik hier voor alle Zeelandtips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply