AmsterdamAmsterdam CentrumPlantagebuurt/Weesperbuurtuitzicht

Zoku Restaurant fijne plek om werk en eten te combineren

Zoku (het Japanse woord voor familie) is een hotel, maar dan met ruimere kamers, toegespitst op de Global Nomad die voor een langere tijd in Amsterdam moet verblijven; een soort van appartementenhotel dus. Op de zesde verdieping is het dakterras en de ‘living kitchen’. Qua food houdt Zoku van eten dat eerlijk, eenvoudig en snel geserveerd kan worden. De vaste menu’s worden aangeboden op lange, gemeenschappelijke tafels voor het familiegevoel.

Van ontbijt tot diner

Je kan hier van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds terecht voor een menu. Zo bestaat het ontbijtbuffet uit granola met yoghurt, zoetigheden als pannenkoeken, wafels of (chocolade)croissants, vleeswaren, eieren, kazen, een health dish en/of eiergerecht. Verse sapjes, koffie en thee zijn inbegrepen. Ben je niet zo’n enorme eter in de ochtend? Ga dan voor een Continental ontbijt. Het lunchmenu bestaat uit dagelijks wisselend buffet. Het dinermenu wisselt wekelijks.

In het weekend een boozy brunch

In het weekend kun je hier genieten van het brunchmenu incluis Bloody Mary. Met mooi weer kun je hier heerlijk op het dakterras zitten met uitzicht op de Magere Brug. Er zijn ook hangmatten!

Weesperstraat 105, Amsterdam | Ontbijt: Ma-vrij 07:00-10:00, Lunch: ma-vrij: 12:00-14:00, Diner: Ma-zo: 18:30-22:00, Brunch: za-zo: 08:00-14:00 | website

Klik hier voor meer spots met een mooi uitzicht.

Klik hier voor nog meer tips in de Weesperbuurt/Plantage. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply