Restaurant Gebr. Hartering is van woensdag tot en met zondag geopend voor take away. Je kan tussen 17:00 en 21:00 je maaltijd warm ophalen of koud om het vervolgens thuis op te warmen. De spitskool met soja-botersaus en amandel is waanzinnig lekker. Dit gerecht MOET je absoluut bestellen! Hierbij eten we een gegrilde ribeye (400 gr) met knoflook aardappels uit de oven en witte koolsalade. Het vlees wordt gegrild met knoflook en tijm en deze ingrediënten doen ze ook in de take away doos zodat de smaken extra goed kunnen intrekken.
Over Gebr Hartering
Het knusse restaurant wordt gerund door de broers Paul en Niek Hartering. De broers hebben zich laten inspireren door het table d’hôte concept (eten wat de pot schaft). De menukaart is klein en wijzigt regelmatig. Ze koken namelijk met wat er op de dag zelf het lekkerst is.
Foto’s en ervaring: Arjan Brienen
Peperstraat 10 hs, Amsterdam| website
Klik hier voor nog meer take away tips.
Klik hier voor nog meer tips in de Nieuwmarkt/Lastage-buurt. Klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum.
Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?