DreischorKamperenNederlandSchouwen-DuivelandZeeland

Boek een wijnproeverij bij Proeflokaal de Kleine Schorre

Boek zeker een wijnproeverij bij Wijnhoeve de Kleine Schorre op Schouwen-Duiveland! Deze wijngaard behoort bij de top van Nederland. Het is dan ook niet gek dat je de wijnen terugziet op de wijnkaarten van fine dining restaurants als Kale & de Bril en Inter Scaldis ***. 

Maak er een wijnspijsbeleving van!

De wijnen van de Kleine Schorre sluiten perfect aan op Zeeuwse zaligheden zoals mosselen, Oosterscheldekreeft, oesters, platvis, lamsoor en zeekraal. Wij bestellen een aantal oesters bij onze tasting. Je kan je natuurlijk ook altijd laten adviseren voor een mooie wijnspijscombinatie. 

Een van grootste wijngaarden van Nederland

Enthousiast geraakt? Je kan je proeverij ook combineren met een rondleiding door de wijngaard en de ‘wijnkelder’. De druivenrassen die hier verbouwd worden zijn: Pinot Gris, Pinot Blanc, Rivaner en Auxerrois. Je kan hier overigens ook ‘gewoon’ terecht voor lunch en van donderdag tot zondag ook voor diner met een reservering. De menukaart wisselt wekelijks. 

Super leuk winkeltje met Zeeuwse delicatessen

Neem ook zeker een kijkje in de streekwinkel. Ik vind hier altijd de leukste Zeeuwse cadeautjes van Zeeuwse delicatessen tot en met beautyproducten waarin wijn is verwerkt. En ik sla hier natuurlijk ook meteen wat flessen wijn in.

Good to know: aan de rand van de wijngaard is een camping met 25 ruime plaatsen.

Zuiddijk 4, Dreischor (Schouwen-Duivenland) | website

Klik hier voor nog meer tips in Dreischor, hier voor tips op Schouwen-Duiveland en hier voor alle tips in Zeeland.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply