Café-restaurant PARK is een all-day restaurant aan het Oosterpark. Het ruime restaurant biedt plek voor ieder moment van de dag. Of je nou zin hebt in een romantisch diner met wit tafellinnen, of wil chillen in de zithoek bij de open haard. Het kan hier allemaal.

Uitgebreide lunchkaart

Ik ben hier met vriendinnen voor de lunch. We nemen plaats in het bistrogedeelte. Op de kaart staan verschillende broodjes (koud en warm), salades en hamburgers (ook vega). Ik ga voor het broodje et humus en gegrilde groenten.

2022 update: nieuwe menukaart: All day Breakfast

Ik ben hier voor de lunch (februari 2022) en ik zie dat de menukaart is aangepast. Ze hanteren nu het all day Breakfast concept. En jawel ik spot een van mijn lievelings gerechtjes: de avo toast. Mijn gezelschap gaat voor de eggs Benedict met gerookte zalm en hollandaise saus.

Alle ingrediënten liggen trapsgewijs keurig op het landbrood. Het smaakt me prima, maar er had iets meer spanning in gemogen. De avo toast van Bar Bonnie is nog steeds favoriet. Zin in een lekker begin van je dag? Vanaf 8 uur ’s morgens serveren ze hier een uitgebreid ontbijt.

 ’s-Gravesandestraat 55, Amsterdam| website

Klik hier voor nog meer tips in de Oosterparkbuurt. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Oost.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply