BrabantDen BoschNederland

Coffeelab Den Bosch een ruime zaak voor ontbijt en lunch

Coffeelab Den Bosch is een knappe spot voor ontbijt en lunch. Zoals de naam doet vermoeden is de koffie hier ook erg goed. De blend komt voor 70% uit Brazilië (denk aroma’s van chocolade en mokka) en de rest wordt aangevuld met bonen uit Afrika (frisse fruittonen). De bonen worden hier zelf gebrand.

In het weekend Bosche Bollen van Jan de Groot

Bij Coffeelab vind je ook veel lokale producten op de kaart, zoals lokale bieren en wijnen van Barrique uit de Vughterstraat. En hierbij ook meteen de #TipvanTrees: je kan hier in het weekend ook de overheerlijk Bosche Bollen van Banketbakkerij Jan de Groot kopen. Dat scheelt weer in de rij staan. De lunchkaart is uitgebreid met allemaal huisgemaakt lekkers, van salades tot en met een paddenstoelenburger. De kaart is geïnspireerd op lokale restaurant als Noble en The Lemon Kitchen. 

Ontbijtruimte van Hotel The Little Duke

The Coffeelab is ook de ontbijtpartner van The Little Duke Hotel (ze zitten in hetzelfde pand) waar je vanaf 7:00 een Little Duke ontbijtje kan bestellen. Denk hierbij aan een croissant met beleg, een gepocheerd eitje, verse jus en koffie of thee. En dit alles voor nog geen tien euro! Of ga voor een à la carte gerecht. Op de kaart staan o.a. verschillende bowls en pancakes.

Stationsweg 35, Den Bosch | website

Klik hier voor nog meer tips in Den Bosch en klik hier hier voor alle Brabanttips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply