BrabantDen BoschNederland

Heerlijk verblijf bij The Little Duke Hotel in Den Bosch

The Little Duke Hotel in Den Bosch is gesitueerd in een monumentaal gebouw met een super centrale ligging (tegenover het centraal station). Het hotel beschikt over een eigen inchecksysteem, dus geen gedoe met een receptie. De code om de voordeur te openen ontvang je per mail en op het paard in de gang vind je een iPad waarmee je je kamerpas kan activeren. Easy does it! 

The Little Duke loves horses

Het innovatieve hotel heeft 16 kamers verdeeld over twee verdiepingen die allemaal een eigen kleur en karakter hebben. In het knap ingerichte pand vind je overal verwijzingen naar paarden. Het was namelijk vroeger een stalhouderij voor de verhuur van paarden en koetsen voor speciale gelegenheden van de gegoede burgerij.

Prinsessengevoel in de Tower room

Wij verblijven bovenin in de gele torenkamer. De kamer is knus (20 m2), maar door de slimme inrichting ontbreekt het je hier aan niets. De absolute eyecatcher is het super knusse nisje in het torentje dat uitkijkt op een fontein met hierbovenop een giga gouden draak! Als ik hier met een kopje thee geniet van het panorama uitzicht krijg ik een prinsessengevoel all over! 

Knus maar van alle gemakken voorzien

Ik adviseer je om in de avond de bruisende stad te ontdekken, check dan zeker even de Little Duke krant met hotspots. Of check de conciërge service. Zin om te chillen? Je kan hier ook prima vanuit het royale bed (160 x 210 cm) onder een heerlijke donsdeken een avondje Netflixen. Vul dan wel je Smeg minibar met lekkers, want het is een selfservice hotel.

Ontbijten bij Coffeelab

The Little Duke werkt samen met in-house ontbijtpartner Coffeelab, waar je vanaf 7:00 terecht kan voor een Little Duke ontbijtje dat uit een croissant met beleg, een gepocheerd eitje, verse jus en koffie of thee bestaat. En dit alles voor nog geen tien euro! Een à la carte gerecht kan natuurlijk ook. Good to know: je mag hier ook je bagage stallen als je iets te vroeg bent, of als je iets langer in de stad blijven hangen na je check-out.

Tip van Trees

Tegenover het hotel zit Bakkerij Jan de Groot waar je de lekkerste Bosche Bollen kan scoren. Hier staat dus altijd een rij. Maarrr in het weekend kun je deze Bosche Bollen ook kopen bij Coffeelab. 

Stationsweg 33, Den Bosch | 073-369 03 32 | website

Klik hier voor nog meer tips in Den Bosch en klik hier hier voor alle Brabanttips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply