Whiskymerk Monkey Shoulder en de Vesper Bar gaan een tijdelijke samenwerking aan in de vorm van de Loco Mo.Sho. take over. De Vesper Bar krijgt in deze periode, van 10 maart t/m 2 april 2022, een make over in Monkey Shoulder style, compleet met jungle vibes en zwiepende lianen. En er staan bijzondere Monkey Shoulder cocktails op de kaart die op spectaculaire wijze worden gepresenteerd.

4 Monkey Shoulder cocktails

Tijdens Loco Mo.Sho. take over staan er vier Monkey Shoulder cocktails op de kaart, elk met een eigen mechanisme dat speciaal is ontworpen om ingrediënten op inventieve wijze te mixen. De samenwerking met cocktailbar Vesper is een logische stap. Monkey Shoulder is namelijk een blended malt whisky dat zich perfect leent voor cocktails.

Spelelement: vind de Loco Mo.Sho monkey en drink gratis!

Elke woensdag ligt er in de Vinkenstraat een Loco Mo.Sho Monkey verstopt. Als jij het object vindt, dan drinken jij en je +1 de hele avond gratis! De zoektocht begint iedere woensdag om 18.00 uur. Go get that Monkey!

De Vesper Bar

Al ruim 11 jaar een geliefde cocktailbar op een perfecte spot in een rustig zijstraatje van de bruisende Haarlemmerstraat. De cocktails die hier worden geschonken zijn van het hoogste niveau en de sfeer bij Vesper is speels, gezellig en relaxt. 

Vinkenstraat 57, Amsterdam | website

Klik hier voor meer spots in Amsterdam waar je cocktails kan drinken.

Klik hier voor meer tips in de Haarlemmerbuurt. Klik hier voor meer lifestyle-tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply