Mijn favoriete whiskymerk Monkey Shoulder en de Vesper Bar zijn gedurende de hele maand november een samenwerking aangegaan met als resultaat: Loco Mo.Sho. De Vesper Bar heeft voor deze feestmaand een make over gehad in Monkey Shoulder style, compleet met jungle vibes, zwiepende lianen en alles. Daarnaast worden – als vanzelfsprekend – de Monkey Shoulder cocktails op spectaculaire wijze gepresenteerd door de beste bartenders.

Vier Monkey Shoulder cocktails op de kaart

De take over van deze geliefde cocktailbar was een logische stap. Monkey Shoulder is namelijk een blended malt whisky dat zich perfect leent voor cocktails. Tijdens Loco Mo.Sho staan er vier Monkey Shoulder cocktails op de kaart, elk met een eigen mechanisme dat speciaal is ontworpen om ingrediënten op inventieve wijze te mixen. 

Spelelement: vind de Loco Mo.Sho monkey en drink gratis!

Elke woensdag in november ligt er in de Vinkenstraat een Loco Mo.Sho Monkey verstopt. Als jij het object vindt, dan drinken jij en je +1 de hele avond gratis! De zoektocht begint iedere woensdag om 18.00 uur. Go get that Monkey!

De Vesper Bar

Al ruim 11 jaar een geliefde cocktailbar op een perfecte spot in een rustig zijstraatje van de bruisende Haarlemmerstraat. De cocktails die hier worden geschonken zijn van het hoogste niveau en de sfeer bij Vesper is speels, gezellig en relaxt. Een perfecte match dus voor het innovatieve Monkey Shoulder dat graag activeert op een ondeugende, humoristische manier.

Vinkenstraat 57, Amsterdam (Haarlemmerbuurt) | website

Klik hier voor meer tips in de Haarlemmerbuurt. Klik hier voor meer lifestyle-tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply