AmsterdamAmsterdam CentrumKadijken

Corona proof dineren in een Serre Séparée

Bij Mediamatic Eten hebben ze met de Serres Séparées een enorm creatieve oplossing bedacht voor de huidige Covid-19-situatie. Je dineert hier namelijk super knus met je date of met je ‘huishouden van max 4 personen’ in een glazen serre. Te leuk toch!

Plantaardig 4-gangenmenu

Op het menu staat een plantaardig viergangendiner dat regelmatig wisselt. Het diner kost voor twee personen € 110. En voor € 220 kun je een grotere kas voor vier personen boeken. Een drink-pairing menuutje kan ter plekke worden bijgeboekt.

1.5 meter service

Om haar gasten corona-vrij te kunnen laten dineren heeft Mediamatic speciale lange houten serveerplanken laten maken. Daarnaast dragen de serveerders een face shield en handschoentjes.

Dineren in de Grande Serre

Is er geen tuinkasje meer beschikbaar? Je kan ook dineren in de Grande Serre. Oftewel, de grote tuinkas van Mediamatic. Hier zat voorheen het restaurant, maar dit is nu dus helemaal verbouwd om aan alle regels te voldoen. Een diner voor twee kost hier € 90.

Reserveren is een must want de serres zijn razend populair!

Dijkspark 6, Amsterdam | website

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply