AustralieBestemmingenKatoomba

Echoes Boetiekhotel must stay spot in Katoomba

Echoes boetiekhotel in Katoomba is de perfecte uitvalsbasis om de Blue Mountains te ontdekken. Het ligt namelijk middenin dit National Park, aan de rand van de Jamison Valley bij Echo Point. Vanaf het hotel heb je een waanzinnig uitzicht over bergen, steile kliffen en allerlei schakeringen groen van het regenwoud in de valleien. De dichte eucalyptusbomen geven de lucht een magische blauwe gloed, vandaar de naam. En dit op slechts 90 minuten rijden vanaf Sydney!

Iedere kamer heeft een panoramisch uitzicht

Vanaf mijn balkon heb ik een waanzinnig panorama uitzicht over het National Park hebben. De badkamer van marmer met het grote bad is erg fijn. Zeker na een lange dag hiken.

Restaurant Echoes: modern Australisch met Aziatische invloeden

Het hotelrestaurant Echoes is een aanrader. De keuken is modern Australisch met Aziatische invloeden. Er wordt gewerkt met lokale ingrediënten en producten. Zo komt de Gekonfijte Eend uit Maryland en de Angus Tenderloin uit Hunter Valley. Op de wijnkaart staan geïmporteerde en Australische wijnen. 

Wandeling naar Three Sister bij Echo Point

Vanaf het hotel in zijn allerlei wandelingen te maken. Doe zeker de Three Sisters Walk, deze korte wandeling (1 km) biedt een geweldig uitzicht op de Three Sisters rotsformatie. De Aboriginal legende gaat dat hier de drie zussen Wimlah, Gunnedoo en Meehni zijn versteend.

3 Lilianfels Avenue, Katoomba, Nieuw-Zuid Wales, Australië | website

Klik hier voor nog meer Australie-tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply