BestemmingenGroningenNederland

Feel Good Food & Juice, de vega(n) hotspot van Groningen

Feel Good Food & Juice is de plek voor een vers en gezond ontbijtje, lunch of early diner in Groningen. De groenteboer komt hier iedere ochtend langs te komen met kisten vol biologische veggies en fruit.

De menukaart staat vol lekkers

Op de vega(n) menukaart staan: breakfast bowls, speltpannenkoeken met fruit, soepen, quinoabowls, maaltijdsalades en een uitgebreide sectie met verse sappen. Elke vrijdag wordt de Veggieburger Friday geserveerd. Naast de vaste kaart wordt er iedere avond een verrassingsmaaltijd geserveerd: ‘Eten wat de Pot schaft’.

Brownie van zwarte bonen

Ik kreeg bij mijn koffie een stukje brownie, gemaakt van zwarte bonen; dus zonder suikers, tarwe en gluten. Ik proefde het verschil niet eens met een normale brownie zo lekker.

Oude Kijk in ’t Jatstraat 29, Groningen | Ma-vr: 10:00-19:00, za-zo: 9:30-17:30 | website | 06-3636 81 39

Klik hier voor nog meer tips in Groningen.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply