NederlandSchoonhovenZuid-Holland

Het IJsbuffet van Schoonhoven

Bij Het IJsbuffet van Schoonhoven kun je iedere dag genieten van ambachtelijk Italiaans schepijs in 24 smaken! Het lekkers wordt gepresenteerd in pozzetti’s, dit zijn gekoelde potten die ervoor zorgen dat het ijs afgesloten blijft van het licht en de omgevingstemperatuur. “Hierdoor blijft het ijs op constante temperatuur en behoudt het zijn kwaliteit”, aldus eigenaar Erwin van Loenen.

Zowel op melkbasis als op waterbasis

Het IJsbuffet streeft ernaar om iedereen van een lekker ijsje te voorzien. Daarom kan er gekozen worden tussen ambachtelijk yoghurtijs, ijs op basis van melk en sorbetijs op basis van water. Het ijs wordt geserveerd in een bekertje of in een (glutenvrij/vegan) hoorntje. 

Van basic tot out of the box ijssmaken

Hardlopers uit het basisassortiment zijn Chocolade, Vanille, Pistache, Malaga en Stracciatella. Aardbei, Mango en Pure Chocolade zijn de hardlopers in het sorbetassortiment. Daarnaast zijn er seizoensgebonden smaken zoals Yoghurt Limoncello of Stroopwafel. Zin in iets bijzonders? Wat dacht je van Hazelnoot en Aranciolata, dit is een basis van gele crème met gesuikerde sinaasappelschil en beignets gedompeld in chocoladesaus. Is het wat minder warm? Je kan hier ook genieten van koffie (sojamelk is ook een optie) en thee.

Haven 4, Schoonhoven | website

Klik hier voor meer tips in Schoonhoven en hier voor alle tips in Zuid-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply