BestemmingenEuropaIerlandKillarney

J.M. Reidys Café & Bakery leukste brunch spot in Killarney

J.M. Reidys Café & Bakery is van ’s ochtend vroeg tot in de late uurtjes the place to be in Killarney. De Ierse hotspot bestaat uit twee panden die via doorgangetjes met elkaar in verbinding staan. Het pand met ‘Bakery Flour & Meal’ op de gevel voelt als een knusse bakkerij met een counter vol versgebakken zoetigheden. Hier is het koffie- en brunchgedeelte.

Van koffie tot cocktails met overal zitjes

Je bent hier aan het goede adres voor koffie met versgebakken lekkers en van 12:00 tot 18:00 voor brunch. Op de menukaart staat voor ieder wat wils van salades tot ‘zwaardere gerechten’ als een hamburger. Voorbij de counter vind je in het midden een aantal knusse booths en achterin is een cocktailbar. Na 19:00 verandert dit gedeelte in een gin- en wijnbar met live muziek door lokale Ierse muzikanten.

Het andere pand wordt, ivm de grote potten met vrolijk gekleurd snoep die voor het raam staan, de Sweetshop Pub genoemd. Tussen de twee panden vind je her en der romantische nisjes.

Veel historie

De historie van deze bijzondere plek dateert uit 1870, vandaar dat je overal oude ingelijste foto’s ziet. In het middengedeelte hangen grote zwart-wit foto’s uit lang vervlogen tijden toen dit nog een Public House & General Merchant was.

Tip van Trees

Tip van Trees: je kan hier je cappuccino laten pimpen met een persoonlijke boodschap of foto via een 3D-printer genaamd: The Ripple Maker.

4-5 Main Street, Killarney | website

Klik hier voor meer tips in Killarney en klik hier voor alle tips in Ierland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply