Adinda BerghuisBestemmingenEuropaFrankrijk

La Perle d’Anrosey, een romantische Bed & Breakfast

Het 19e eeuwse landgoed La Perle d’Anrosey, van de Nederlandse eigenaren Ilja en Egbert, is een perfecte plek om te onthaasten en te ontspannen. Zodra je de poort van dit charmante chateau oprijdt kom je al direct in een oase van rust terecht.

Perfecte tussenstop op de Autoroute du Soleil tussen Nancy en Dijon

La Perle d’Anrosey ligt op ongeveer 650km rijden vanaf Amsterdam en ongeveer 25 minuten rijden van de autoroute Du Soleil A31. De B&B is dus een perfecte tussenstop op weg naar Zuid-Frankrijk. Of verblijft hier wat langer, wat natuurlijk ook prima kan. Want rondom Anrosey kun je uitgebreid wandelen en fietsen. Het chateau ligt op de grens van de Bourgogne en Vogezen.

De bed & breakfast beschikt over 5 kamers, waaronder ook familiekamers. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer.

Familiekamer met tuinzicht

Wij boeken een familiekamer met uitzicht op de prachtige tuin en het terras. De kamer doet heel romantisch aan met het behang en gordijnen in toile de jouy-print. De grote ramen geven een prachtige lichtinval.

Overheerlijk 3-gangen diner

Een Bed & Breakfast biedt normaliter geen diner aan, maar bij La Perle d’Anrosey kan je zelfs een heus 3-gangen diner boeken! Gastheer Egbert is een uitstekende kok die graag iets moois en heerlijks op tafel zet. Ik kan zeker aanraden om dit te doen. Want hoe fijn is het om na een lange autorit gelijk van een heerlijk diner met een goed glas wijn te kunnen genieten!

La Perle d’Anrosey, 15 rue du dr Vauthrin, Anrosey, Frankrijk | website

Tekst & beeld: Adinda Berghuis

Klik hier voor alle artikelen van Adinda.

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply