Media

Weekendtips voor How to Spend it op BNR Nieuwradio

Voor BNR Nieuwsradio was ik een van de contributors voor de weekendtips van het programma How to Spend it. Van culinaire events tot en met kunstexposities, hier deelde ik 2 do tips waar een mens blij van wordt in het weekend.

Hieronder enkele tips die ik heb gedeeld

Taste of Amsterdam, Rue de Crepes, expositie Haute Couture van Cathleen Naundorf, opera Die Meistersinger von Nürnberg, Meistersinger wordt live gestreamed naar Oosterpark in Amsterdam, Zomerzondagen picknick in park bij Euromast. Hierbij de link om hier meer over te lezen.

Concert @ The Park – Buena Vista Social Club, NK Beach Tennis 2013, Zomermarkt @ Delft, Antiek- en curiosa markt @ Delft, Edelwise Festival, ZOOmeravond @ Artis. Hierbij de link om hier meer over te lezen.

KANTOR, Rotterdamse Kost, Andaz en Werelddierdendag en de Nederlandse Dansdagen in Maastricht. Hierbij de link om hier meer over te lezen.

Klik hier voor meer media features.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply