BestemmingenEuropaIerlandKillarney

O’Connors Traditional Pub echt Ierse spot in Killarney

O’Connors Traditional Pub is zo’n echte Iers café en restaurant. Om bij het restaurant te komen moet je eerst door het gezellige pub-gedeelte. De trap breng je naar The Loft Restaurant op de eerste verdieping. Er staan houten stoeltjes in alle kleuren van de regenboog, de houten krukjes zijn voorzien van rood-wit geblokte kussentjes, op de tafelkleden staan vlinders. Ik krijg een Efteling vibe. We lopen naar achteren en nemen plaats bij het raam met uitzicht over een van de meest bruisende straten van Killarney.

Op de kaart staat makkelijk eten

De keuken serveert traditionele Ierse ‘pub grub’, wat zo veel betekent als makkelijk voedsel. Denk hierbij aan gefrituurd eten uit de diepvries. Met uitzondering van de vis, dit is wel dagvers. Vooraf bestellen we tortilla’s met alles erop en eraan. Ik weet ook niet waarom we een Mexicaans gerecht in een Ierse pub bestellen. Want de kaassaus slaat nergens op. De tempura van garnalen was wel goed. M’n hoofdgerecht de Fish & Chips zijn ook prima. De gefrituurde heek en aardappelsnippers worden geserveerd met tartaarsaus en gepureerde erwten.

7 High Street, Killarney | website

Klik hier voor meer tips in Killarney en klik hier voor alle tips in Ierland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply