BestemmingenCaribische eilandenCubaHavana

Ontdek Havana in een Amerikaanse oldtimer

Havana is een fenomenaal te gekke stad om te ontdekken, maar er is zo veel meer te zien dan alleen de historische binnenstad. Tip van Trees; boek een Amerikaanse oldtimer met een gids en geniet een uur of twee van alle gezichten die Havana rijk is.

Ik boekte een Chevrolet via GranCar voor twee uur. De gids was enorm vriendelijk, hij wist veel te vertellen. Ik vond twee uur precies lang genoeg.

Website

Klik hier voor meer tips in Havana en klik hier voor alle Cuba tips.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply