Zin in een avondje dansen met overheerlijke steenoven pizza’s, cocktails en geweldige service waar je instant blij van wordt? Dan is Paradise Bar jouw place to go! De zaak is ook nog eens heel knap en het bevindt zich in hartje centrum. Juist Paradise is the place to be voor het perfecte avondje uit met vrienden of met je lief.

Zalige pizza’s uit de steenoven

Het draait hier allemaal om de overheerlijke pizza’s uit de steenoven met ingrediënten die met veel zorg zijn geselecteerd. Het meel is 100% natuurlijk en dankzij een speciale mix is het makkelijk verteerbaar. Wel zo handig als je na het diner nog in de lampen wilt gaat hangen! 

Verse ingrediënten en een geniale Crust Dip!

We beginnen met de Anti-Pasti veggie Party for 2 met hierop een selectie van 4 Italiaanse kazen, olijven, artisjokken en Pane Carasau (flinterdun knapperig brood). Van de acht vega pizza’s (er zijn er 14 in totaal) kies ik de Contadina pizza (vegan) met tomaat, eekhoorntjesbrood (porcini), gemarineerde artisjokken, Taggiasca olijven (ze smaken een beetje zoetig, heerlijk!) en oregano. En OMG ze hebben ook iets geniaals bedacht: namelijk de Crust Dip in drie smaken! We gaan voor de Garlic Aioli dip (vegan) en deze is super lekker. De hele pizza gaat serieus op!

De beste tiramisu in town

En ik wil ook even een dikke shoutout doen voor de huisgemaakte tiramisu van Paradise! Stel je voor: in espresso gemarineerde lange vingers, mascarpone, rum met bovenop cacao en een karamel zeezout crumble! Om het Italiaanse gevoel af te maken bestel ik er een limoncello bij. 

Verschillende zitplekken of kom barhangen en dansen

Wij zaten op de mezanine (de verhoging) waar ook de draaitafel staat. Met mooi weer kun je op het terras zitten. Je hoeft hier overigens niet te dineren, je kan ook komen barhangen met je matties en genieten van de beats tot 2:30. Iedere vrijdag en zaterdag staat er een DJ z’n skills te vertonen. Op de Paradise website vind je de line-up.

Rozengracht 160, Amsterdam | website 

Klik hier voor meer spots in Amsterdam waar je cocktails kan drinken.

Klik hier voor nog meer tips in de Amsterdamse Jordaan. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply