AmsterdamAmsterdam WestOud-West

Bij Truffle Boutique draait alles om het zwarte goud

Truffle Boutique is een lunch- en borrelplek in oud-west waarbij alles draait om het zwarte goud. Ik ben een groot truffelfan en de art-deco zaak ziet er enorm knap uit. Truffle Boutique past dus helemaal in mijn straatje.

Truffel hier truffel daar

Op de menukaart staan broodjes, salades en tosti’s waarbij de truffel iedere keer een rol speelt. Ik bestel de vier-kazen-tosti met mozzarella, Parmezaan, Goudse kaas en roomkaas. Als finishing touch schaaft de sympathieke chef Lars van Holst Pellekaan er een royale hoeveelheid verse zwarte truffel over. Dit doet hij trouwens bij alle broodjes op de menukaart. 

Borrelen met truffelsnacks en bijpassende wijnen

Je kan hier ook borrelen met snacks die varieren van popcorn met truffel en Parmezaan tot en met manchego van 8 maanden oud met huisgemaakte truffelhoning. Deze honing is trouwens echt zalig! Goed om te weten: de Truffle Boutique fungeert ook als traiteur, sla dus zeker wat van de huisgemaakte voortruffelijke producten in. Ik heb een potje truffelhoning en truffelboter gekocht.

Overtoom 255 Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in Oud-West. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-West.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply