AmsterdamAmsterdam CentrumJordaan

Restaurant Boca’s, all day borrelplek in de Jordaan

Restaurant Boca’s is een all day borrel-plek. En inderdaad als ik hier voor een drankje kom dan blijf ik meer dan vaak hangen. Niet op de laatste plaats omdat de borrelplateaus van Boca’s overheerlijk zijn. Hoe later op de avond hoe harder de muziek.

Feestelijke borrelplateaus

Over die plateaus: er zijn vijf varianten (vlees, vis, kaas, vega of een mix) in drie formaten: klein € 24,50, middel € 39 en groot € 59,50. Bestel er nog wat frites met truffelmayonaise bij en je bent klaar.

Lunch & ontbijt

Overdag kun je hier lunchen met kleine broodjes (boca’s) met speciale toppings, van pittige makreel met zoetzure komkommer tot en met biefstuk met chimichurri salsa (een fris Argentijns sausje) en van 4 formaggi tot en met groene asperges met Parmezaanse kaas. Boca’s raadt twee tot drie broodjes per persoon aan. Op de papieren menukaart kruis je aan waar je zin in hebt. Easy does it! Ik heb er geen ervaring mee, maar blijkbaar kun je hier ook prima ontbijten. De Griekse yoghurt met vers fruit, walnoten en vijg schijnt een aanrader te zijn.

Meer vestigingen

Er is ook een Boca’s in De Pijp. En een in Rotterdam en in Breda.

Westerstraat 30, Amsterdam | website

Klik hier voor nog meer tips in de Amsterdamse Jordaan. En klik hier voor alle tips in Amsterdam-Centrum.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply