LifestyleRoadtripTip van Trees

Roadtrip essential de Stanley drinkbeker

We gaan binnenkort weer op een roadtrip en ik neem mee: een knappe Stanley Quencher H2.0 Flowstate™ Tumbler-beker. Misschien heb je ze al voorbij zien komen wat de drinkbekers zijn momenteel erg hot. If not, hierbij wat info: de Amerikaanse quenchers zijn gemaakt van duurzaam materiaal (90% gerecycled roestvrij staal) en hebben een inhoud van 1,2 liter! Klinkt groot en dat is ‘ie ook. De beker is dus ook niet bedoeld om in je rugzak of tas te verdwijnen, maar om met je mee te dragen als accessoire. Vandaar ook het comfortabele handvat. En no worries de beker is ondanks de grootte wel geschikt voor de meeste auto-bekerhouder door de slanke onderkant.

Slimme beker

Ook als je over hobbelig terrein rijdt kun je met gemak van je drankje genieten. Want de deksel heeft drie standen en een siliconenrand rond het rietje om morsen te voorkomen. Nog een chille eigenschap: de quenchers zijn het hele jaar door bruikbaar. Want het materiaal zorgt ervoor dat de inhoud 11 uur lang op temperatuur blijft! Doe je er ijsblokjes bij dan blijft je drankje zelfs twee dagen koel! In de winter houdt het je drankje 7 uur warm.

Twee nieuwe dromerige kleuren

Zijn pastelkleuren jouw ding? Dan ga ik je nu heel blij maken want vanaf 27 juli a.s. (vanaf 9:00 uur) zijn er twee nieuwe kleuren van de Stanley Quencher H2.0 Flowstate™ Tumbler verkrijgbaar: Orchid en Cream. Wees er wel snel bij! Want deze must-have drinkbekers zijn vaak vliegensvlug uitverkocht!

Website

Klik hier voor meer roadtrip-ervaringen & -essentials voor onderweg.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply