NederlandSchoonhovenZuid-Holland

Bij Sophie delicatessenwinkel Schoonhoven

Bij Sophie is mijn favoriete delicatessenwinkel in Schoonhoven. Je vindt hier alles om een zalige borrel samen te stellen, maar ook de zoetkauwen komen hier aan hun trekken. “Wat ik lekker vind dat verkoop ik”, aldus de 26-jarig eigenaresse Sophie Prins die voorheen werkzaam was als kok. Sophie voegt toe dat ze haar passie voor lekker eten en mooie producten heeft geërfd van haar oma die o.a. heerlijke, ambachtelijke kaas kon maken.

Sophie’s selectie komt bij voorkeur uit de buurt

Je bent hier aan het juiste adres voor een ruime selectie kazen (van speciale varianten uit het buitenland tot boerenkazen uit de buurt), vleeswaren, olijven en vers gebrande noten. Sophie heeft ook een mooie selectie wijnen en speciaalbiertjes staan. En ook voor de zoete trek is er voor ieder wat wils, van drop tot en met chocolade uit de buurt en van koekjes tot en met noga; het wordt hier allemaal verkocht. Keuzestress? Sophie stelt graag een borrelplank voor je samen.

Tip van Trees

De superaardige Sophie vertrouwt me toe dat ze in de weekenden zuurdesembrood maakt, maar dit hangt ze nog niet echt aan de grote klok. Ik mocht de proef op de som nemen en geloof mij haar brood is waanzinnig lekker! Ook mocht ik allerlei noten en kaas proeven. Sophie maakt er echt een geweldige winkelbeleving van!

Lopikerstraat 30, Schoonhoven | website

Klik hier voor meer tips in Schoonhoven en hier voor alle tips in Zuid-Holland. 

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply