LifestyleRoadtripTip van Trees

Roadtrip met de Peugeot 3008 SUV Hybrid

De Vriend en ik gaan op roadtrip met de Peugeot 3008 SUV Hybrid. Onze bestemming? Romsey aan de zuidkust van Engeland voor een huwelijk van de neef van De Vriend. We rijden van Amsterdam naar Calais waar we de oversteek maken via de Eurotunnel naar Folkestone. En ik kan je verzekeren deze prachtige bolide rijdt waanzinnig fijn! 

Bomvol high tech voorzieningen 

De auto is groot maar voelt dankzij de cockpit met het compacte stuurwiel helemaal passend en het futuristische dashboard is heel gebruiksvriendelijk. Dankzij alle technische snufjes is de auto letterlijk je co-driver die je bij alles helpt. Zo herkent hij verkeersborden, het lampje in je spiegels gaat branden als er een auto in je dode hoek zit, op donkere wegen doet hij vanzelf het grote licht aan (mits er natuurlijk geen tegenliggers zijn) en dankzij de parkeerhulp met achteruitrijcamera transformeerde ik ineens tot koningin inparkeren. 

Ik heb de auto zelfs een naam gegeven

De auto ‘praat’ ook af en toe (met piepjes) tegen je om je alert te houden voor wat komen gaat zoals trajectcontroles en flitspalen. Hierdoor voelt de auto serieus als een soort van extra reisgenoot waardoor ik hem al snel omdoopte tot WALL.E, je weet wel naar dat snoezige robotje van Disney. Terwijl hij natuurlijk qua looks en tech meer een EVE is… Ja dikke aanrader deze knappe high tech auto!

Website

Klik hier voor meer roadtrip-ervaringen.

Volg je me trouwens al op Instagram en Facebook voor de laatste nieuwtjes?

The author: Trees

Hoi! Mijn naam is Trees en ik ben altijd op zoek naar de nieuwste en leukste hotspots. Via deze website wil ik deze graag met jullie delen.
Leave a Reply